H20



H2O - Adaugă apă este un serial de televiziune australian pentru copii care a fost filmat pe Gold Cost (Coasta de Aur), dar scenele de la şcoală au fost filmate la colegiul Somerset, din Sydney. A fost difuzat pentru prima dată pe Network Ten în Australia, iar acum se difuzează pe Disney Channel, Nickelodeon UK, Cartoon Network şi alte canale în peste 100 de ţări. În serial este vorba despre trei adolescente: Cleo, Emma si Rikki care se confruntă cu problemele obişnuite ale adolescenţei şi cu încă una, ceva mai complicată: sunt sirene şi au puteri asupra apei.

Cu toate că serialul fusese plănuit să aibă doar două sezoane (52 episoade), producătorul Jonathan.M.Shiff a confirmat faptul că al treilea sezon va fi realizat în 2008, motivând afirmaţia cu potenţialul pe care îl au acele puteri supranaturale deţinute de 3 adolescente obişnuite.

Emma este o fire atletica si ambitioasa care isi duce intotdeauna planurile la indeplinire.Pusa indiferite situatii,ea actioneaza cu foarte mare inteleptiune si se dovedeste a fi o persoana de incredere Emma isi da seama ca este diferita in momentul in care se duce sa inoate si se transforma in sirena. Puterea ei speciala ii da posibilitatea de a raci si de a ingheta apa si, mai tarziu, de a starnii viscolul.Desi are uneori tendinta de a-i domina pe cei din jur,in cele din urma afectiunea pentru prietenele ei este mai puternica decat propiile ambitii.

Cleo este o fata destul de timida,dar este mereu cu zambetul pe buze.Desi ii este frica de anumite lucruri cumar fi apa, prietenele sale ii sunt alaturi mereu .Dupa noaptea cu luna plina ea constata cu uimire,in timp ce face baie ,ca i-a crescut o coada imensa.Ea afla ca poate da apei orice forma si, mai tarziu poate cotrola vantul si poate determina aparitia furtunii.

Rikki este cea mai indrazneata fata din grup,mereu dornica sa descopere lucruri noi.A descoperit ca este sirena in momentul In care a fost udata de o stropitoare in timp ce se plimba in park. Puterea ei consta in fierberea apeisi ulterior descopera ca poate crea foc. Datorita personalitatii ei, Rikki intra mereu in bucluc,dar are mereu prezenta de spirit si inteligenta necesara,precum si doua prietene bune.

0 comentarii: